Publicatie voorkeursvariant gaat langer duren
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Provincie Groningen
stand van zaken
Voortgang project Doorfietsroute  Zuidlaren - Haren

Beste geïnteresseerde,
In onze vorige mailing van december 2023 kondigden wij aan de voorkeursvariant voor de Doorfietsroute Zuidlaren - Haren vóór de zomer te presenteren. 

In het afgelopen half jaar heeft de projectgroep verder gewerkt aan de variantenstudie. We hebben helaas meer tijd nodig om tot een goede afweging en een haalbare voorkeursvariant te komen. We weten nog niet wanneer we de voorkeursvariant wel kunnen publiceren. U krijgt hierover bericht. 

Zodra we de definitieve rapportage en voorkeursvariant publiceren, kan iedereen die dat wil hier een zienswijze op geven. Wij beantwoorden deze zienswijze via een 'zienswijze nota' of passen het advies aan. Het advies zal vervolgens samen met de zienswijzen ter besluitvorming worden voorgelegd aan de betrokken bestuurders, raden en Provinciale Staten.
 
Meer informatie
Wilt u meer informatie over het project? Kijk dan op onze projectpagina of mail uw vraag naar doorfietsroute-zh@provinciegroningen.nl
 
Voor nu wenst het projectteam van de Doorfietsroute Zuidlaren - Haren u alvast een goede zomer.
 
 
U staat op de mailinglijst van dit project omdat u zich daarvoor heeft ingeschreven tijdens één van de inloopavonden, de enquête of op een andere wijze betrokken bent geweest of contact met ons heeft gehad. Als u geen mail meer wilt ontvangen, dan kunt u dit laten weten door u af te melden via onderstaande link. U kunt hier ook uw profiel wijzigen.

wijzigen      afmelden
Facebook   Twitter   Youtube   LinkedIn